ΧΑΛΚΙΔΑ

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Το «οικονομικό» βυθόμετρο, που κάνει λίγα και καλά !

 Το Fishfinder 90 είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό βυθόμετρο και ανιχνευτής ψαριών που συνδυάζει τον εύκολο χειρισμό στα ελληνικά με την μοναδική τεχνολογία της Garmin για τον εντοπισμό ψαριών.


Το Fishfinder 90 Portable έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: δεν χρειάζεται να συνδεθεί με την μπαταρία του σκάφους σας αφού έχει στην συσκευασία του ειδική βάση που επιτρέπει τον χειρισμό του με κοινές μπαταρίες! Η βάση του χρησιμεύει και ως θήκη μεταφοράς!

Βρείτε την επόμενη ψαριά!

Το βυθόμετρο Fishfinder 90 περιλαμβάνει στην συσκευασία του αισθητήριο πρύμνης διπλής δέσμης για εξαιρετικές επιδόσεις μέχρι τα 180μ. Η ευρεία γωνία του επιτρέπει να εντοπίζει ψάρια ακόμα και στο πλάι του σκάφους. Η ασπρόμαυρη οθόνη του είναι ιδιαίτερα ευκρινής στον ήλιο.

Δείτε ξεκάθαρα

Το Fishfinder 90 έχει την τεχνολογία Ultrascroll που επιτρέπει ταχύτατες αναβαθμίσεις της οθόνης για να έχετε άμεση ενημέρωση για το τι βρίσκεται κάτω από το σκάφος σας. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μόνοι σας την ευασθησία ή να επιλέξετε αυτόματο (Auto Gain) που επιτρέπει στο βυθόμετρο να ρυθμίζει αυτόματα τον όγκο των λεπτομερειών που θα βλέπετε.

Άλλα χαρακτηριστικά του Fishfinder 90 είναι:

  • Αυτόματη ρύθμιση του βάθους που θα βλέπετε
  • Έξοδος: 100 watts (RMS), 800 watts (peak to peak)
  • Τεχνολογία See-Thru: Δείχνει ταυτόχρονα αδύναμα και δυνατά σήματα
  • Η συσκευή «θυμάται» τις ρυθμίσεις του χρήστη και δεν χρειάζεται να τις επαναλαμβάνει κάθε φορά
  • Η λευκή γραμμή σας δείχνει την σκληρότητα του βυθού
  • Ζουμ 2Χ και 4Χ, αυτόματο και χειροκίνητο
  • Αλάρμ ανάλογα με το μέγεθος των ψαριών, για ρηχά και βαθιά νερά και για χαμηλή μπαταρία
  • Ένδειξη τάσης μπαταρίας 
ΠΗΓΗ: www.garmin.gr
Αυτό τον καιρό είμαι σε αναζήτηση βυθόμετρου. Το προηγούμενο «έψησε» κανονικά τις πλακέτες του και έτσι...είμαι για αγορές. Ψάχνοντας λοιπόν, εντόπισα αυτό της Garmin. Απλό, από μία καλή εταιρία, μικρό, και πολύ οικονομικό καθώς η αξία του δεν υπερβαίνει τα 150 euro! Αν τελικά το αγοράσω, θα κάνω ένα review πιο εμπεριστατωμένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου